lördag 31 januari 2009

Vår nya lägenhet

Vi jobbar vidare med renoveringen av vårt nya boende. Det går sakta men säkert framåt, kommande jul skall vi nog kunna fira där, även om det inte kommer att vara färdigt i alla skrymslen på alla våningar. Köket och allrummet bör vara färdigt och äntligen kommer vi då att kunna inhysa en julgran igen.

Det är lätt att bli lite otålig när det är så mycket som skall göras och så mycket "underarbete", byte av värmesystem och annat som inte direkt syns och som känns lite trist. Men det måste ju göras och det före själva köket och resten, och dessutom tar det tid. Men som tur är så blir vi ju färdiga lite om och får glädja oss åt en liten bit i taget. Men nu är det färdigarbetat för idag nu är det tvagning i bastun, mat (inklusive vin), trav, körslag och annat trevligt på tablån inför kvällen.

I helgen äter vi "Emelie mat" vilket innebär att jag fått två recept av Emelie inför helgen. Väldigt enkla och bra recept och inte minst lite förnyelse, vilket annars känns svårt ibland när man tappat inspirationen och bara kör på i gamla hjulspår. Emelie dök dessutom upp med en flaska vitt vin som säkert blir bra till laxen, tänk vad bortskämd man blir när man har så många bra vänner som jag har, varav Emelie är en. Tack för både recept, vin och inte minst omtanken!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
Men Åsa är det din gamla lgh?
Kul att se där har man hft kul!!
Ha de så bra med renoveringen...
Mvh Mija