söndag 18 januari 2009

Nyårsafton i Thailand

Det började med en träningsrunda i poolen, även P-O Enkvist och hans "Boken om Blanche och Marie" fick följa till poolen. Boken var väldigt intressant och innehåller mycket fakta om olika vetenskapsmän, kanske lite seg i början. Efter några timmar vid poolen så började den högröda tonen på mitt skinn att göra sitt intåg igen så det var bästa att packa ihop och bege sig hemöver. Det var inte helt fel med en liten middagslur på nyårsaftons eftermiddag, eftersom det är dags för party på kvällen. Britt-Marie och jag skulle äta middag och besöka Sunshine bar på kvällen, Ging var upptagen med en spelning. Men innan vi begav oss in till Rawai så var vi bjudna till Anders och Brita för att avsmaka den underbara lingonglöggen, de hade även besök av sin thailändska väninna Apple, besök gärna Britas blogg så får du veta mer =)














Vi hade en väldigt trevlig stund tillsammans med våra grannar innan det bar iväg till Rawai och vår stundande middag, vi hade planerat att äta på Nickis restaurang, men när vi beställt våra frozen daquiris och margaritas så fick vi klart för oss att menyn denna kväll bestod av en speciell grillbuffe så gick vi till grannen.



















Vår nyårs middag smakade underbart gott, vi spanade in grannen och hans mat och beställde lika som honom, och vi kan bara konstatera att den mannen hade god smak vad gäller mat. Efter maten så gick vi över gatan till Sunshine bar där vi dansade, tittade på fyrverkerier och roade oss till Ging kom och hämtade oss fram på nattkröken.

3 kommentarer:

Admin sa...

Ja ett gott nytt år bled det - på alla sätt och vis!

Jag försökte beställa samma mat igår och personalen fattade inte vad jag menade!

Kram och god natt från Phuket!

Åsa sa...

Det var ju synd att du inte fick avnjuta denna goda mat igen, vi får hoppas du fick något annat som smakade lika bra =)

Admin sa...

Hamburgare och whisky! :-)