söndag 7 juni 2009

Världen omkring mig förändras i en väldig fart


Det ni ser på dessa bilder
var fram till denna morgon vårt sovrum, men idag är det ett minne blott. Vi flyttade ur vårt gamla sovrum igår in till vårt dåvarande vardagsrum som numer är vårt enda rum förutom köket och då får fungera som lite av varje, sovrum, vardagsrum, kontor, gym och en del annat. Men det skall nog funka för säga vad man vill vi har en väldigt lättstädad lägenhet för dagen, och det är ju positivt.

Dock har vi sagt adjö till en del saker som inte ryms i vårt nya "compact living", somligt hoppas vi skall överleva en sommar i det fria och kunna finnas hos oss till hösten igen medan vi får ta adjö av en del andra saker.
Jag hoppas att detta är några som klarar en sommar i det fria, jag får sköta om dem så gott det går.

5 kommentarer:

Admin sa...

Det blir väl inte mer kompakt än så där va?! Hoppas solen skiner så ni kan vara ute mycket;-)

Fast det är nog rätt roligt också, det går ju framåt... å snart så har ni ett alldeles nytt, stort hus!
Ni kan väl komma hit och bo ett tag, vi har två hus + två lägenheter på två personer för tillfället, haha!

Kram

Åsa sa...

Malee: Det är suveränt att få ett "nytt" hus, och det går faktiskt bättre än jag trodde att bo så nära varandra, du vet ju hur det är från er tid i vår huvudstad. Men det skulle ju vara skönt att bo hos er en stund.

Emma sa...

Mina blommor åker alltid ut på sommaren, vissa dör och andra överlever. Det är skönt med sommarlov och då ska man vara ute. Det gäller även blommorna!

Åsa sa...

Emma: Tack för din kommentar, det finns kanske nya att inhandla ifall de´t skulle gå åt pipsvängen. Trevlig sommar till dig och dina blommor =)

Admin sa...

Syrran sa att ni hade 4 grader varmt i morse! Fyra grader - det är ju vinter!!! Hoppas solens värme kommer till er snart. Kram!