söndag 12 augusti 2007

Tillbaka i vardagen

Fiffi var in på banan i lördags och gick ett jobb på rakbanan, sex intervaller (2*30, 2*28,2*26), nu sen hovslagaren varit och hälsat på kändes hon betydligt bättre. För utöver fotvården har nu Fiffi skor runt om, halvrunda med utskuren sula fram och falsade lätta guldskor med grepp bak.
Men i de snabbaste intervallerna så "bryter" hon en anning, det innebär att hon springer med huvudet lite snett, vilket brukar tyda på att nåt inte är riktigt okej, så nu tar vi hit hennes livmedikus/kiropraktor/massör, han har tidigare fixat detta problem till stor belåtenhet.

Alice har med stor stolthet visat sitt nya gömställe som befann sig på en enorm vindsvåning i stallet där vi förvarar hö, alltså höskullen. Efter en diskussion med barnens moder så enades vi om att flytta in i huset igen för att undvika att ungarna förvildas. Just för dagen är ungarna som allra sötast, ögonen är öppna och ungarna är nyfikna och lekfulla, men ännu inte så stora att dom klarar av att hänga i gardiner och välta blomkukor.

Det här mina vänner är nu inte längre min vardag, imorgon byts den ut mot aningen tristare skollokaler. Sommarlovet är slut för denna gång, men det är med spänning jag går tillbaka till jobbet för allt är nytt för oss i år, nya lokaler, ny arbetskamrat, nytt schema och ny metod att arbeta efter, ja, det känns pirrigt och inspirerande.

2 kommentarer:

Admin sa...

Nämen redan? Då kan du kolla om du kan komma som tränings-turist till oss då :-)

Aha, ser att man numer kan vara anonym, duktigt!

Åsa sa...

Träningsturisten ansöker redan i veckan om ledighet, för nu vill jag verkligen. Anonym kan man vara numer på min blogg, så passa på medan möjlighet finns. Kram