måndag 9 augusti 2010

Sista anhalten för denna gång

Vi konstaterade att vi inte skulle åka direkt hem utan passa på att tillbringa en natt till i husbilen, vi hittade en lovande camping i Njurunda. Där ligger även Wolmsta gård där vi, mina vänner och jag hälsade på Alf Jonsson och några fler tränare i Sundsvall och kom hem med en häst till Bebban. Men campingen vi hittade bjöd på något vi hittills inte kunnat fixa, nämligen en bastu vid havet där man kan kasta sig i, så vi tog naturligtvis chansen.














Efter bastun så avnjöt vi en god middag på restaurangen som fanns där, jag menar varför inte passa på när tillfälle bjuds. Sen tog vi en liten promenad runt campingen, och här fanns många "långliggare" eller tror ni att ägaren till dessa vagnar planerat någon tur den närmsta tiden?














Men det verkar som en hel del av dessa "långliggare" saknar en del trädgårdsarbete...
Men det löser man enkelt genom att anlägga en häck runt husvagnen så har man löst den frågan. Vill man hellre snickra lite på fritiden i/runt husvagnen så kan även det ordnas.
Uppslagen är många ifall man drabbas av plötslig arbetslust.

2 kommentarer:

Admin sa...

Va gulligt! Till och med jag blir sugen på att campa ;-) Kram!

Åsa sa...

Har du lagt märke till att inga interiörbilder förekommer? Det är inte lika gulligt jämt. Kanske en camping på Sollerön nästa midsommar;)