Apropå delikatesser och höst, vi har ju den stora glädjen att ha champinjoner i hästhagen, så ikväll blir det champinjonsås till biffarna. Larvig eller inte, det är liksom roligare att äta champinjonsås som innehåller champinjoner från hästhagen jämfört med champinjoner från affären eller från burk.
I helgen är det dags för Sundsvall Open Trot som vi bevistat i sällskap med grannarna under många år, men i år tänkte vi hoppa över det eftersom vi skall åka på Derbyt. Det är i alla fall vad vi tänkt oss, men nu när det närmar sig så börjar vi vackla. Ett besök över dagen kanske? Vi får se hur det ser ut framåt helgen, men lockande är det skall jag säga.
Den vackra hösten visar sig från sin allra bästa sida ibland, vi bor allt på en vacker plats.
3 kommentarer:
Smaken är som baken ;-) Vore det inte bra om ni hade champion istället för champinjon i hästhagen... Kram!
Vi njör i Hällbo med rosens av dessa läckerheter :-)
Malee: Vi har ju en champion i hagen, Fiffan går ju där =)
Mija: Suströmming i Hällbo, det kan aldrig bli fel =)
Skicka en kommentar