måndag 1 mars 2010

Nu räcker det även för mig

Bilderna visar att vi i princip har snö uppöver öronen, på den vänsta bilden ser ni det översta handtaget på ingången till en av hagarna och på den högra bilden så ser ni hur träden som är fulla av snö lagt sig över stängslet. Detta får till följd att strömmen inte fungerar i hagarna, ni kan tro att snö är en bra isolator. Detta har gett Fiffan den goda iden att hon kan öppna hagarna och ta sig en liten tur.














Ibland blir det för mycket.

Makalösa snöhögar och plogkanter i manshöjd (om man inte är alltför lång och ståtlig) och solen lyser endast med sin frånvaro. Hoppas den kommer tillbaka nästa vecka då vi har sportlov.

3 kommentarer:

Admin sa...

Men snälla nån, det är 1 mars! Vädret och tiden ÄR ur led!

Kram

Mija sa...

Vi har en lite shettis fröken som biter i eltråden när hon vill ha uppmärksamhet, har ej strömmen på ingen ideé. Hon kan ju försöka när lite av snön smät;-)

Åsa sa...

Malee: Det ligger något i det du säger, fast nästa vecka så tänker jag trotsa det och sitta ute och dricka choklad och äta apelsiner. För då är det sportlov =)

Mija: Tuff och finurlig liten tjej, klart matte och husse kommer när man biter i eltråden. Men hon lär nog sluta framåt våren =)