lördag 6 mars 2010

Nu är jag övertygad, vi går en ny vår tillmötes

Strålande sol, provlopp och "alla" i stallet var där och luftade sina djur. Åh, vad härligt, folk och fä som vi inte frotterat oss med så ofta under vintern, det var sannerligen efterlängtat. Fiffan och Sara var med i ett provlopp, tyvärr så blev inte det lopp vi tänkt oss kört så vi fick köra lite fortare än vi tänkt. Man kan säga att Fiffan fick en rejäl "ögonöppnare", hon fick sköta sig själv och då sänkte hon rejält och till mattens stora lättnad så hade hon ingen tokhög puls. Sara kan inte bara göra fina, teckningar, vilka ni kan se här, nej, hon rider bra också.













Här ser ni Fiffan och Sara i värmningen hästen invändigt är Eldflugan, Beates treårssto som ni sett i bloggen tidigare som föl i Valneviken, Värmland. En till som var med i samma lopp var "vår" andra häst, Oh Yeah, rixsallsvenskan.














En fin rackare är han Oh Yeah även om jag för han skull hoppas att ägarna inte är fördomsfulla eftersom Oh Yeah fattade tycke för Valnevikens Ali, som är en valack. Detta innebar att jag hade två hästar till start i samma provlopp =) , det har hänt förut, fast det är nog cirka tjugo år sedan sist. Men, det är aldrig försent, vi ligger duktigt i startgroparna och ser fram emot en trevlig sommar.














Äntligen hemma igen sa Fiffan, åh, vad det kliar, skönt att tumla runt och skrubba sig i snön.
Mycket att göra när man kommer hem, ligger efter i höätningen och allting, men det kommer vi att jobba igen.
Fort hem från Bollnästravet och på med tv där det för första gången iår var direktsändning från travet denna gång kryddat med Micke Dermell (svåger) i "Nybring mot klabbet". Tyvärr räckte det inte hela vägen denna gång, men debutvinst är inte så lätt. På dom igen ! Snyggt jobbat!

Inga kommentarer: