lördag 9 januari 2010

På rätt sida strecket

Äntligen har temperaturen kommit under -20 strecket för första gången på länge, jo, det är sant terometerna sitter i solen. Men i alla fall. Det är många som har drabbats ganska hårt, fruset vatten, sönderfrusna ledningar i husen, problem med värmen överhuvudtaget. Men nu får vi väl hoppas att det vänder och att vi slipper några fler såna här perioder framöver.














Det verkar som det är fler än vi som tycker att det blivit en aning drägligare tillvaro. Vi har haft finfrämmande inatt av Mickel Räv, han brukar besöka oss ganska ofta men nu har vi inte sett några spår på ett par dagar, men nu är han tillbaka, härligt =).

Nu har jag inte längre tid att sitta här och knappa på datorn, jag skall gå ut och släppa in flickorna så vattnet klarar sig från att frysa. Men härligt är det att kylan gett med sig en aning, det får bli dagens glada.

1 kommentar:

mija sa...

Jag måste säga att visst är det mera sällan man ser de vilda djuren nu mera? Förra veckan hade vi 3 st bambisar här runt torpet, men de är första gången i vinter, hur är det hos dig?