lördag 31 oktober 2009

En helg med allt

Igår var jag ju på årets bandypremiär, och det var ett rent nöje, våra nyförvärv presenterade sig på ett lovande sätt, vilket bådar gott inför framtiden. Vi har fått två skridskostarka killar från grannen i väst, Edsbyn, i form av Pär Törnberg (1 mål) och Per Hellmyrs (hoppas jag lyckats med stavningen) samt en kille Österifrån Juho Liukkonen (1 mål). Det var otroligt trevligt att träffa alla bandyvänner igen, det var ju en stund sedan, att vårt lag vann gjorde ju inte saken sämre direkt.

Idag var det efter stallbestyr och lite träning i form av cykel och yoga dags att bege sig till metropolen Sävstaås igen. Dagen tillbringades intill bandyplanen där vår travbana är belägen, där avgjordes en del B-lopp, som inte ger så mycket klirr i kassan till de som vinner, men väl en del välbehövliga startpoäng att använda sig av när det körs om större slantar. I dagens första lopp vann Sot eld, Beates kära kuse, som tyvärr lider av halsproblem. Nu är det dags att mysa till det framför TV:n nere vid bastun och se vad som händer nere i Jägersro på helgens V-75.

Sen bär det av till en restaurang för middag i glada vänners lag och imorgon söndag väntar en dag med rakbanejobb för Fiffan och sedan blir det nog ganska lugnt och vilosamt. Och nu vid min ålder så är detta en mysig helg, jag har nog passerat åldern då en bra helg innehåller minst två kvällar på lokal med vidhängande efterfest och allt som hör till, jag kräver inte så mycket så ofta numer (även om det är väldigt kul att slå sig lös emellanåt).Här är vår "hallowengubbe" på bild från ifjol, och uppmärksamma tittare märker att omgivningen då var täckt av snö, om det nu kan vara till någon tröst så är det snöfritt än så länge detta år.

Ha en härlig lördagskväll!

1 kommentar:

Mija sa...

Var det några spöken på G i helgen? ;-)