lördag 3 oktober 2009

Randigt uppåt väggarna

Nu är det full fart på renoveringen, det händer nya spännande saker hela tiden. Tapeterna sitter nu på väggarna i kök och vardagsrum, det känns väldigt skönt att se hur det blev och slippa undra längre.
Köket står inställt i ett rum inpacketerad och näst intill omöjligt att se hur det ser ut så där får jag vara nyfiken en stund till, men någon spänning skall det ju vara här i livet. Idag har sambon och svärfar lagt in golvet i köket så det finns något att sälla köksskåpen på. På måndag är det dags att börja sätta köket på plats.















Nya fåtöljer har införskaffats att sitta framför kakelugnens värme och njuta av en god bok, ett nytt nummer av Trav & Galoppronden och kanske något gott till. Eller att bara sitta och umgås i. Vi har provsuttit och tycker det motsvarade våra förväntningar, nu sen vi fått hem dom så har även fler provsuttit och gett med beröm godkänt

2 kommentarer:

Admin sa...

Skitsnyggt! Börjar kännas bra nu va? Vill inspektera på plats! Kram!

Åsa sa...

Malee: Det börjar kännas helt okej och nu är det nära...Ser fram emot en inspektion på plats någon gång, har ni tur så har vi fått till en övervåning med så ni kan sova över.