torsdag 22 oktober 2009

En sån dag

Idag har vi haft föräldradag på mitt kära arbete, när det hela är över så är det med varm känsla man kan konstatera att föräldrarna och vi har något gemensamt att glädjas åt. Och med det så menar jag naturligtvis våra kära elever, det är en enorm kick att inse att alla kämpar mot samma mål, det stärker oss i vårt arbete. Att vi dessutom får förmånen att träffa så många glada och trevliga människor är verkligen inget minus.
Och här hemma har vi killar som sätter pricken över i:et, ni vet det som gör det lilla sista extra vid en renovering. Nu snackar vi kakel och belysning, sen fattas en del lister och annan finputsning, byggstädning och sen kan vi börja så smått med att fundera vart allt skall stå och så smått börja botanisera bland saker som vi knappt minns att vi har efter att ha varit skilda från dem i snart tre!!! långa år. Jag fattar det knappt.

4 kommentarer:

Admin sa...

Vilket snyggt kakel! Kökslampan var också lite kul ;-) Kram

Brita sa...

Så fint det blir! Spännande med saker som man inte använt på ett tag. En del behöver man helt enkelt inte ha kvar. Jag skulle behöva lite tid för den typen av sortering.
Kramar från Svärdsjö

Åsa sa...

Malee: Lampan är ju super, vi letade lääänge. Vad tycks om elektrikern i hörnet då, passar han mot kaklet? Hoppas det går bra med ert kakelarbete.

Brita: Det skall bli kul att få fram alla saker igen, men vem vet, allt kanske inte kommer in igen, vi har ju liksom lärt oss att klara oss utan.

Mija sa...

Fint kakel! Ja de nerpackade sakerna blir väl som nya när de kommer fram igen?! Vi har inte plockat upp allt sedan vi flyttat in i vårat nya pytte hus än, och troligen behöver vi inte sakerna heller egfet ett år i lådor?