söndag 11 oktober 2009

En mycket travlig helg

Gårdagens travtävlingar bjöd på strålande väder och fullt av bekanta. Vi hade en underbar dag i solen och dessutom tid att prata och titta på trav. Vad mer kan man begära av livet, underbart väder, trevliga vänner och dessutom det hela kryddat med hästar och en del spänning.

Bebbans häst blev trea på V-75, Örbäckens Molle var den stolte springarens namn, samt att Esterias barnbarn, Bambis Comet blev tvåa i Anders Kilströms minne. Tänk om han hunnit fram till segern, då hade jag varit tvungen och ändra mina planer lite hastigt och skenat över till vinnarcirkeln och delat ut priset.

Idag har Fiffan gjort sitt första jobb på banan på mycket, mycket länge, detta i sällskap med Bebbans "svarta fara", de båda flickorna har en del gemensamt, sin yra luva och sitt franska påbrå, kanske var det därför de trivdes bra tillsammans. De uppförde sig exemplariskt och tog bägge två rekord i skritt mellan värming och jobb, de brukar annars inte vara så bra på att koppla av på banan, men idag gick det bättre. Det var mycket nöjda vi allihop lämnade banan efter en kaffetår och lite gott fikabröd.

Väl hemma så fick en del frostskadade blommor i trädgåden gå till vintervila i verkstaden, nu när golvet som legat där tidigare flyttat in i den blivande lägenheten, det blev lite sent, men vad gör man när det inte finns plats för allt. Nu väntar en god söndagsmiddag och en rolig film efter dagens vedermödor.

1 kommentar:

Mija sa...

Det blev annat för oss...