måndag 14 juli 2008

Nu är det rent i stallet

Nu kommer jag att publicera några "före och efter" bilder på stallet. Det tycks som ett riktigt hästjobb att tvätta och måla stallet varje år, och det är med det som med många anddra saker. Man gruvar sig omåttligt i förväg sen så är det ändå värt allt slit när det är klart och man vet att det håller sig skapligt ett år framåt.














Detta är alltså "före" bilderna den till vänster är Litens box och den till höger speglar Fiffans grafitti som hon gillar att skapa med mulen. Och så här ser det ut nu.















Jag anmälde till Bollnästravet på fredagkväll, Fiffan var tredje reserv, tyvärr var det bara två reserver som kom med =( Men imorgon anmäler vi igen, skam den som ger sig. Phyleos som ni stiftat bekantskap med tidigare i min blogg som Fiffans träningskamrat kom med på Bollnäs.

Men nu tar sambon och jag semester och far till Rättvik och tittar på trav ikväll. Imorgon åker vi till Hagmyren och spanar in Esterias barnbarn, Bambis Victory, som skall kvala och Bambis Komet som skall starta, vi håller tummarna för dem imorgon.

Inga kommentarer: