lördag 3 maj 2008

Nu väntar ett kvallopp =(

Gårdagskvällen i Rättvik bjöd på både ros och ris. Fiffin skötte sig exemplariskt vad gäller transporten, hon som tidigare bara åk två mil åkte igår hela tjugosex mil utan problem. Hon skötte sig dessutom utan anmärkning när vi kom fram till Rättviks travbana. Hon var om möjligt aningen "tittigare" i värmingen än hon är hemma på Bollnäs, men det är heller inget att säga något om.

Tyvärr blev det en startgalopp, igen, med påföljd att hon blev diskvalificerad en tredje gång. Ett äkta "hattrick", dock inget positivt sådant. Därför måste vi ta ut henne i ett kvallopp då hon inte har någon godkänd tid i sin rad. Men innan det så får vi köra provlopp med henne och försöka hitta en utrustning som fungerar, boots, helstängt, nytt bett... Ja det är bara att prova sig fram.

Annars bjöd fredagskvällen i Rättvik på många trevligheter, det var många trevliga människor som jag inte träffat på en stund och vädret var okej. Örjan och Jessica var där med Anja Nalan som återigen vann och såg väldigt fin ut. Vi såg även många andra fina hästar, bland annat stoet som vann Fiffins lopp på 17.3, en helsyster till duktiga Minnesota och S.J.'s Photocopy.

Men som den luttrade hästägare jag är så är det bara att bita ihop och komma igen =)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Synd att hon galopperade igen.
Men det är som du skriver att det är bara att bita ihop och komma igen. Värre smällar kan man gå på! ;)

Varför hoppar hon vet ni det?

Åsa sa...

Hon hoppar för att hon är lite överambitiös. Men nu skall vi prova lite olika utrustning få se om hon kan bli lite lugnare, det ska vi göra i provlopp så hon vänjer sig. Fast hon är inte dummare än hon förstår skillnaden mellan täving och provlopp så i provloppen är hon betydligt lugnare. Men skam den som ger sig =)