lördag 10 maj 2008

Nu har vi provat en del utrustning på Fiffin




















Här är de två huvudlagen vi provade på Fiffin i onsdagens provlopp, till vänster ser vi ett helstängt huvudlag (skygglappar) med ett pull/luftbett som vi hade i värmingen. Jag kan säga att vi bytte huvudlag direkt, Fiffan är en social och nyfiken tjej som vill se sig omkring här i världen, hon vill definitivt inte vara instängd och blev väl lite onödigt pigg och framåt. I själva loppet gick hon med sitt vanliga huvudlag, öppet med ett mjukt gummibett och kompletterat med en kryss/pullgrimma som gör att hon inte kan gapa som en haj, vilket hon annars har en tendens att göra. Men vi provade en raymondkäk till detta huvudlag och det verkade hon trivas med så det sätter vi på nästa gång med.

Här är han igen, Kick Back, igår vann han sin andra raka seger på Dannero på fina tiden 17.4. Hur stor segermarginalen var? Han vann med sex längder, ni kommer att få se mer av denna fina häst. Grattis Memme och Peter!















Idag var det inte bara en man på taket utan en liten hop män som stegade upp mot solen, som sannerligen värmde denna skara rätt ordentligt idag. Men idag lades sista handen vid projektet. Så nu skall vår underbara sol försörja oss med en del energi som skall bli till varmvatten bland annat.

Så här ser det ut uppe på taket där vi samlar energi som kommer från den underbara solen i våra solfångare.




Inga kommentarer: