lördag 8 mars 2008

Man behöver inte besöka ett spa för att få en lerinpackning.

Killen ni ser ovan är Krister Jakobsson efter ett lopp på Bollnäs bygdetrav, och som ni ser var det vad man kan kalla lerig bana så Krister kan nog hoppa över både lerinpackningen och peelingmasken denna helg. Killen nedanför är Kristers häst Vånga Torsten, och observera att han är avselad när bilden är tagen, strax före sin förmodligen efterlängtade dusch.
Igår bevistade vi ett säkert och lika välkommet vårtecken, det var dags för Bollnästravets årligt återkommande bygdetrav. Bygdetrav är en folkfest snarlik en helt vanlig travdag, men det delas bara ut hederspriser till placerade ekipage samt att det förekommer ingen vanlig toto utan en varutoto. Grejen med det hela är att människor och hästar luftas och träffas under mindre alvarliga förhållanden och att man den här tiden börjar känna ett stort sug efter detta.
Gårdagen var en lyckad dag med shopping till sambon inför den stundande Milanotrippen, bygdetrav och sist men inte minst en bastu efter den kalla och blåsiga dagen på trav följt av en grillad köttbit. Nu måste jag sluta för idag för strax kommer Tina och hämtar Lisen så det är väl bäst jag tar in djuren och fixar iordning.


Inga kommentarer: