tisdag 6 november 2007

Ta det bara kallt...

Här i kalla norden kan det se ut så här på morgonen, vill du se mer av världen besök Nejma i Marocko och titta på ordlös onsdag.

23 kommentarer:

Della sa...

Ja, idag kom första snön hit också. Det snöar just nu.

Åsa sa...

Delavij: Detsamma gäller här hos oss, flingorna började dala när jag åkte till jobbet. Men snön är välkommen, så det blir ljust och fint:)

Randi sa...

Tack Åsa för din kommentar - du har helt rätt. Jag valde att flytta hit just pga av de fina promenad- och ridvägarna som finns här.

Din bild är ljuvligt vacker. men jag vill inte ha snö redan. Här blommor massor av växter fortfarande och höstfärgerna är såååå vackra i bokskogen.

Anonym sa...

mmmm... vackert. Men jag hoppas att jag får vänta på snön till första advent.

Cattis sa...

läckert!

Miss Marie sa...

vad mycket fina snobilderna man far se idag! vackert!

Åsa sa...

Randi: Njut en stund till av hösten du som har blommor och växter att se på. Tids nog hinner du nog njuta av snön:)

Nina, Cattis, Marie: Tack, må ni få snön när ni vill ha den, eventuellt samtidigt med tomten:)

Michael sa...

Brrr...ser kallt ut! kanske lite tidigt med snö, men det ska vara snö till jul. I thailand kan man bara drömma om snö. Den enda gången jag saknar snö är runt jul tider.

Anonym sa...

Nej..jag vill inte ha snö ännu. Fast vi fick ju lite i lördags. Blöt och klibbig. December kan få vara snöig och lite kall.

Anonym sa...

Fy f-n. Vad glad jag är att jag är där jag är och inte där där du är.

Åsa sa...

Det är så snö ska se ut! Håller med dig att det lyser upp mycket i mörkret. Men inte riktigt än...och dessutom blir det här nästan alltid slask vilket får motsatt effekt till att lysa upp tillvaron ;)

Nässelblom och choklad sa...

Väldigt vacker bild. Men jag håller med om att det är tidigt. När snön kommer får den gärna ligga kvar ett tag och inte hålla på och slaska.

görel sa...

Snö är vackert!

Anonym sa...

Så vackert, jag känner på mig att det är snö på gång här i Uppland.

Think Twice sa...

Mys....med snö!
Fast det var lite skillnad...på väder kan man säga! (du såg min höstbild från i söndags;)
Men snön lyser upp fint nu i höstmörkret!

Åsa sa...

Härensjö: Jag gör en snöängel tillägnad dig i juletid:)

Marinne: Vi tar din snö på våran körväg (till hästen alltså)

Guava: Va härligt med folk som är nöjda, man kan ibland tro att det är en försvinnande liten andel, fortsätt ha det bra:)

Åsa: Tyvärr måste jag ge dig rätt, den brukar inte få vara kvar och lysa upp någon längre stund.

Nässelblom och choklad: Nej jag håller med dig, inget slaskande, vi tar och rationaliserar bort den biten:)

Görel: Ja, äntligen någon som också tycker om snö, den är inte bara vacker, den är ju rolig också:)

Nicoline: Hoppas också du får din beskärda del, men kör försiktigt:)

Anonym sa...

Nej men *Brrrrr!*, säger jag bara! Snö i början på november tycker jag är lite väl tidigt.
Men det är väldigt vackert att se på så här på håll.

Åsa sa...

Mimo: Jag tillhör den ovanliga sorten som älskar vintern trots att jag inte åker skidor, men det ser inte alls tokigt ut där du bloggar ifrån heller :)

Wickans värld sa...

Hos oss har snön snart försvunnit!
Vackert kort!
Talade om för maken om att du kört grävare (ja, läste högt för honom). Fick aldrig erbjudande av honom att prova hans... =)

Anonym sa...

Sån snö som du har på det fotot är väldigt vacker. Tyvärr hindrar snö min fotbollsträning utomhus så jag är glad det inte snöar här i Råsunda än. mvh Ronaldinha

Pumita sa...

Ta det kallt?! Nej, jag vill fly...

Jo, jag tycker att det är jättefint och du har verkligen lyckats med bilden men jag råkar vara född på fel sida om ekvatorn. ;)

Åsa sa...

Wickan: Ge inte upp med grävaren, det var jätteroligt, jämna bemärkelsedagar, julafton. Lyllo din man som får ha det som jobb, fast det blir säker tråkigt emellanåt det med. Men ett litet test blir aldrig tråkigt :)

Ronaldinho: Hoppas ni får ha Råsunda snöfritt ett tag till:) Här uppe så övergår vi till den sanna vintersporten snart, på lördag är det bandypremiär. Det är lika bra att kapitulera och ge sig för kung Bores hårda regim. Kämpa på med bollen!

Pumita: Hoppas du har det bra på din sida ekvatorn. Jag tycker att den sidan är fashinerande, intressant och spännande. Och den ligger kvar där för mig att upptäcka. Men jag kommer att vara mer förberedd via mitt bloggande och all kunskap och längtan ni förmedlar genom era bloggar.

Boel sa...

Ja, just det vidderna :). Jag pallrade mig upp på hästen äntligen idag. Har inte hunnit på länge. Det var riktigt roligt och piggt och slutade fint tycker jag. Jag undrade om han skulle explodera i ett brallebrall, men han höll sig. Duktig pålle. :D
Det var underbart :D