onsdag 21 juli 2010

Hemma, hemma,ja, äntligen hemma...

Nu är vi tillbaka i hemmet igen efter, 199,1 kilometer på Norrlandsvägarna. Det har varit underbart, vädret, vattnet, upplevelserna, ja, kort sagt en supersemester. Nu har jag provat mitt humör och tålamod i husbil och sett att det funkar rätt bra faktiskt, även om jag var lite skeptisk före avfärd. Vi for på Lördag eftermiddag, vi hade bestämt att ta en kortare tur på lördagen, för att känna oss för med husbilen och allt omkring men för att vi var ivriga att komma iväg, pronto. Därför landade vi första kvällen på...
Ingen värdsmetropol kanske, men en trevlig camping där vi träffade två herrar vid tv:n och V-75 som var där och skulle fira 40-års jubileum efter studenten de bjöd på öl och vi hade en trevlig pratstund, och de hade förhoppningsvis en rolig kväll. Efter det var det dags att ställa iordning husbilen, och det gick nästan bättre än väntat, förrutom att markisen höll på att ge sig iväg, men vem är väl beroende av markis, det går lika bra utan.
Sen var det dags för en promenad i omgivningarna, och det gick inte av för hackor.



















Och ni som skulle vilja ha en husbil men tycker dom är stora, dyra, inte har någon parkering, här kommer ett tips, och detta räcker för två vuxna och en hund, det är bara fantasin som sätter gränser.

Inga kommentarer: