lördag 3 juli 2010

Åh, vilken värme

Klockan är kvart i ett på natten och termometern visar på 25 grader, det är inte sant, bor inte jag i ett nordligt land. Idag mitt på dagen visade termometern 37,8 !!! grader i solen och det enda stället som var drägligt att vistas på var på vår kära badstrand "Kolbotten" där man med jämna mellanrum kan sänka ned sin lekamen i en svalkande sjö.

Imorgon blir det till att kliva upp i ottan för att kunna utföra någon form av arbete som till exempel tömma stallet på grejor. Vi skall nämligen tvätta stallet på måndag, sedan skall gruset skottas in och väggarna målas. Det är kanske inte världens roligaste jobb, men fint blir det, och skojigare blir det att vara där, jag lovar.

På torsdag är det dags att gå på konsert på Freluga trädgårdsscen igen, Bebop med gäster står på programmet (saknar dig B-M). Det har hänt något mindre roligt inom musikbranschen denna vecka, Hultsfredsfestivalen har gått i graven. Jag vet inte, men på nåt vis känns det som vår generation blivit något liknande "Woodstock". Hultsfred eller Woodstock, det var vilt, musik, kärlek, droger, ungdomar, fast nu är det ett minne blott. Roliga saker försvinner, men ärligt talat, nya roliga saker kommer med.

Inga kommentarer: