fredag 27 november 2009

Kaffepaus

Sitter här med en kopp kaffe och väntar på vår nya soffa. Äntligen skall vi få sitta i en soffa igen, det känns ju lite sisådär när man blir så glad för en så banal sak, men prova och vara utan soffa i ett och ett halvt år får ni se, det är faktiskt lite trist. Det så att säga påverkar det sociala livet.

Det har varit en minst sagt hektisk vecka, bandytävlingar i onsdags där Hammarby fick bita i det sura gräset, Bollnäs vann med uddamålet. I torsdags var det dags för travtävlingar, mörkt och aningen ruggigt, men långkalsonger och trevliga möten värmer. Idag är det dags för soffa och sedan är det bara att ladda för ett derbymöte mot Broberg-Söderhamn, håll tummarna.

Det skall väl börja på att lugna ner sig lite, även om det inte brukar vara så när det lackar mot jul. Men det känns som att det skall bli skönt att få ordning på tillvaron omkring så man slipper att inse vid femsnåret en morgon att man har kaffet och mjölken i helt olika delar av lägenheten, det är inte riktigt vad man önskar sig vid den tiden.

1 kommentar:

Mija sa...

ickan.blogg.seNär första ljuset brinner
står julens dörr på glänt
då gläds vi åter alla att fira få advent.
//Mija