tisdag 17 november 2009

Groov missuppfattning

Vi har ju undrat varför inte Bambi äter kraftfoder när hon verkar trivas så bra annars, hö har hon dock ätit med glädje. Men det visade sig vara av samma orsak som att jag inte skulle äta om bruna bönor var det som bjöds, hon tycker inte om havre. En häst som inte tycker om havre!!! Men eftersom vi vill att alla skall trivas här på gården så bjöd vi den något kräsna damen på Krafft Groov, och det föll henne på läppen, så hädanefter är det vad som serveras i hennes krubba.


Fiffan däremot trivs bra hos sin gudmoder Beate, hon äter och är inte särskilt orolig trots att hon för dagen är brunstig, vilket inte direkt förbättrar hennes humör. Dock har Sara fått prova på Fiffans egenskaper i backning, vilket är ett av Fiffans stora bravurnummer, hon är ovanligt duktig på att backa, något vi övat på in från hagen och över vägen otaliga gånger, en kunskap som satt sig hos henne.


I övrigt så består livet till stor del av flyttkartonger, diskning, upppackning och allt som hör flyttning till. Det går stadigt framåt, även om vi snällt får vänta på en del saker som soffa och inredning till besticklådor med mera. Men jag är en hejare på att hantera vår nya diskmaskin så vi kommer nog att får ett bra liv tillsammans.
Vi har även prioriterat att få till ett ställe där vi kan sitta och se på tv, alternativt dricka kaffe och andra aktiviteter. Det är otroligt skönt att ta steget upp ur sängen, som länge varit det enda alternativet när det visats något intressant på burken.

3 kommentarer:

Mija sa...

Tack för de rara orden, så fint ni kommer att få i nya lgh! Ja tänk att *DU* är så gammal att du var med o sammanförde oss för 22 år sedan, det var ju ofta kortspel mm.

Admin sa...

Va fint ni får, och MYSIGT! Kram

Brita sa...

Toppenfint. Hoppas att ni kan ta en lingonglögg också framför brasan. Men då får ni inte spilla på de fina fåtöljerna!
kram