lördag 14 november 2009

En riktig gentil flicka

Nu har Bambi bott hos oss i två dygn, hon är otroligt vänlig och snäll (men vad annars med en sån stam =).
Hon har bott i boxen brevid Liten och dom har umgåtts genom gallret, igår fick dom gå i en varsin hage eftersom vi inte var hemma så var det lika bra tyckte vi. Men idag var det dags för de två systrarna att slå sig ihop, vi tog en varsin syster och gick ut i hagen och släppte lös dem. Till en början brydde som sig inte om varandra men sen så gick Liten till Bambis hö, och då meddelade Bambi att hennes mat det är hennes, och den delar hon inte med sig av, om hon inte vill. Men strax efteråt så var det uppgjort och dom delade sitt hö som de systrar dom är.

Vad gäller oss tvåbenta så är det nu dags att börja bära in saker i vår nya lägenhet samt diska och återknyta bekantskapen med de saker som stått nedpackade i lådor i verkstaden. Kul skall det bli, fast vi får nog ha kul ganska länge. Men till kvällen så är det färdigarbetat för då kommer Ulla och SG från Hudik, där jag brukar bli så väl omhändertagen när jag är i Hudik, och då väntar en matbit på krogen och då följer Åsa och Magnus med också. Dessutom så får Bambi besök av Ulla som haft henne som passhäst hos P-Å Holmsten.

3 kommentarer:

Mija sa...

Hej, kul att få se nysystern! Håller med dig det är svårt att fota nu i november, mörkt hela tiden ....

Åsa sa...

Hallå, du skulle träffa vår vän Bambi, snällare och vänare varelse får man leta efter, men vad annars med den stammen =) Snart blir det nog bättre att fota, när det vita täcket kommer och bäddar in oss i vitt mys.

Daniel sa...

Härligt!

Så ståtliga hästar så!