tisdag 1 september 2009

Giganter på banan

Vi var på plats i god tid vid Bergsåkers travoval, efter en rejäl tripp på stallbacken så gick färden över till publiksidan där stolarna placerades ut. Sedan vi njutit av värmningar och nationalsång så blev det en tur över till stallbacken igen för att inta något att äta. På publikplats fanns det inte så mycket "riktig mat" endast pizzabitar, hamburgare, korv med mera, och en helg fylld med både trav och galej på staden kräver en ordentlig matbit, om man skall stå sig ända in i mål.

Dagens huvudnummer togs hem av den underbare Commander Crowe och hans trogne och sanslöst trevlige följeslagare Peter Ingves, har ni hört låten? Lyssna här annars
Dagens andra stora folkfavorit var , ja, naturligtvis, allas vår Järvsöfaks som för dagen reds i segerdefileringen av sin tränare, kusk och även ryttare. Segerdefileringen var för övrigt ekipagets tionde i SM. Nu är det ett år kvar till nästa drabbningen och då finns ingen Järvsöfaks med i fältet. De fina bilderna tackar vi som vanligt den eminente fotografen Erik Widén för.

Inga kommentarer: