fredag 4 september 2009

Bitande arbete

Igår kväll uppstod lite bråk och blodvite. Vi misstänker att Fiffan har lite problem med en tand längst in i käken för vi upptäckte ett litet sår på tungan. Men några större problem bör det inte vara eftersom vi har haft besök av tandläkaren för inte alltförlänge sedan, men någon lite kant kan det ju vara som besvärar. Nåja, vi skulle ju till och göra en liten koll därinne så grannen hade tagit hem en munrulle, som är en metallrulle man sätter mellan tänderna på hästen så dom inte kan stänga medan du har handen kvar i munnen. Fiffan var väl inte på sitt allra bästa humör och inte som samarbetsvilligast vilket ledde till att det hela slutade med blodvite, och då var det inte på hästen utan på mitt finger. Blodet rann och jag avlade väl en och annan ed, vi fick avbryta det hela för att lägga om fingret och lugna ner mig lite granna. När blodet slutat rinna och jag slutat svära så provade vi igen, denna gång med ett mer lyckat resultat.

Imorgon är det dags för den tredje svängen till travbanan och senare i veckan så står tandraspning och kiropraktorbesök på kalendern. Vi stretar på med arbetet som vi hoppas skall leda till kval och så småningom till start.

På söndag är sambo på älgjakt och då är det dags för hälsokostmiddag, nämligen surströmming som nu klassas som hälsokost, åtminstonde som frystorkade kapslar.

Inga kommentarer: