fredag 25 september 2009

Dagarna rusar förbi

Oj vad tiden går fort, det känns som att springa nedför en brant backe, snart hinner inte benen med. Det är renovering, hästträning, arbete, mat, skoning, matlagning, och tusen och åter tusen saker som sker omkring mig. Men det är väl förmodligen bra, det kunde ju vara så att man slog upp sina ljusblå på morgonen och undrade hur man skulle få dagen att gå och det skulle ju vara alldeles otroligt tråkigt.

Idag har en målare, en mattläggare och en timmerman trängts i det som skall bli vår nya bostad, det är mer än roligt och spännande, det sker saker hela tiden. Istället för att hämta posten så kastar man sig omedelbart in och tittar vad som hänt med renoveringen under tiden man varit på arbetet. Följ med så får ni se...

Så här ser det ut i hallen.
Utsikten ifrån vardagsrumsfönstret, där timmermannen satt sina egentillverkade lister och fönsterbrädor, dom är fina må ni tro.
Dörren ut till trädgården, där man kommer att passera med kaffekoppen många mornar =).

Utsikten från köksfönstret, som vätter mot ingången, inga överraskningar här inte.

Timmermannen har även en kompis med sig, han heter Zlatan och är en åttamånaders "tollare". Vi tog oss en liten tur till hästhagen och hälsade på "Liten" och "Fiffan", Zlatan blev mer än till sig i flickorna och ville stanna och leka. Ett riktigt charmtroll är han Zlatan.

2 kommentarer:

Brita sa...

Det blir fint. Ser fram emot att se det i verkligheten.
kram

Mija sa...

Oh här var de nya foton, spännande!
Men tänk jag känner inte igen mig...Är det åldern eller har ni byggt om? Jag var ju kattvakt där bla, när du jobbade i Dalarna!