lördag 25 april 2009

Jajamensan, nu är det klart =)

Gården är färdigkrattad och vi kan luta oss tillbaka och bara sitta och njuta av den sköna känslan av att krattorna får stå i lugn och ro fram till hösten. Min kära moder skall ha stort tack för all hjälp med årets krattning, hon har tagit en stor del av arbetet. Idag firar vi detta med att ha ett rejält grillparty i det underbara sommarvädret, termometern visar 24 grader i skuggan. Det känns som vi är färdiga ovanligt tidigt i år, det kanske beror på att det varit en skapligt torr vår så här långt.

Inte nog med att krattningen är klar, hagarna är även de så gott som klara inför sommaren. Vi väntar bara på att de skall torka upp en liten, liten aning till sedan kan vi släppa ut dem i hagen som vi tidigare grävt upp, det skall bli väldigt skönt att få tre hagar igen. Jag tror att flickorna håller med mig på den punkten eftersom den hagen ligger närmast all action, nära vägen och nära alla grannar.

1 kommentar:

Brita sa...

Här är det också underbart skönt. JAg krattar inte men tar stortag med en garderob. Har just njutit av en god kycklinggryta och väntar på att hockeyn ska börja. Ha en fin kväll!
Anders hälsar!