onsdag 8 september 2010

För första gången i mit liv...

Fredagen tillbringade vi i Köpenhamn, tåget via den långa bron, Ströget fram, åkbandTivoli. För att kunna njuta av karusellerna fullt ut så fick kameran stanna hemma denna dag, det känns skapligt "i vägen" att ha handväskor, kameror och dylikt när man skall åka karusell och äta karamell hela dagen.
På lördag morgon hämtades vi och våra väskor av svåger Micke eftersom vi skulle tillbringa den återstående tiden av trippen hos Helené och Micke sovandes i deras gästrum. Efter avklarad installation så bar det av till Jägersro som jag aldrig besökt tidigare.
Jag hade hört att man stod långt ifrån travbanan då galoppbanan är emellan, men vi hittade ett ställe på taket, i närheten av tv-teamet och där var sikten superb. Dessutom var det väldigt nära mellan stallbacke och publikplats där vår höga utpost befann sig så man kunde springa ner och titta på hästarna i defileringsvolten och sedan hinna upp innan loppet gick.














Sundance Clover och Conrad Lugauer (6) Rakas och Per Lennartsson (4), loppet vanns av Rakas före Sundance Clover.
Dame Lavecs bägge vackra och begåvade söner, Lavec Kronos och Raja Mirchi.
Kvällen avslutades med en trevlig middag på kvarterskrogen och avslutande kaffe samt ett samkväm modell längre, vilket det lätt blir i trevligt sällskap som man inte träffar så ofta. Sedan var det dags för sängen eftersom söndagen lockade med spännande trav.

2 kommentarer:

Mija sa...

Hej hej! Ser toppen ut, har oxå hört att man är långt från själva banan där på Jägers.
Blidde inte Naturbruks för mig :-((

Åsa sa...

Det kommer kanske fler praktikperioder. Vi får väl hjälpas åt ;)