torsdag 2 juli 2009

Storstädning stundar

Så här på fredag morgon så mockar vi stallet för sista gången inför årets storstädning, imorgon lördag så skall stallet tvättas ur med högtrycksttvätt. Det är väl en del som tycker att man är aningen tokig, men det blir så rent, fräscht och trevligt efteråt så det är riktigt roligt att ta itu med arbetet. Efter högtryck, påfyllning av grus i boxarna samt lite bättringsmålning så känns det som att börja på ny kula, det är även dags att sätta igång Fiffi igen efter en längre tids vila. Vi står alltså inför en ny period i vårt liv, det känns väldigt skönt.

Sen när det arbetet är utfört så står smultron, hallon och andra godsaker och väntar på att fylla vårt liv med lite extra njutning i tillvaron. Några kortare semestertrippar är inplanerade och renoveringen går framåt, spiskåpan är uppsatt, väggarna börjar ta form, målaren och köksleverantören är på ingående. Vi får njuta av briljant travsport på hemmaplan och ljumma kvällsdopp. Det känns som livet börjar ta form inför hösten.

Läs förresten "Veckans gnägg" som är en blogg författad av Erik Widén, mannen bakom de vackra hästbilderna ni fått ta del av här på bloggen.

1 kommentar:

Mija & Stefan sa...

Tack för dina tankar!