måndag 6 juli 2009

Inget skit i hörnen

Nu är stallet fixat för i år, tvättat, skottat och målat, flickornas täcken ligger i tvättmaskinen. Oh, vad skönt att det är klart och vad härligt det blir i stallet. Vi har just varit på travet och ätit lunch samt satt upp lite blommor, och hör och häpna där var Marcus Öhman, tränare till bland annat Hot Tub och körde fort!!! Vad i hela fridens dagar gör han i Bollnäs och kör snabbjobb, kan det vara för att Bergsåker lägger om sin bana och dom är hänvisade till exempelvis Hudiksvall och att Hagmyren har trav idag, ja säg det, man blir ju lite förvånad.
Imorgon är det en ny dag och innehållande tävlingar på Bollnäs ovalen, på eftermiddagen så kommer Erik W. vars bilder ni får njuta av på bloggen, sedan stundar invigning av farbror Börjes alla priser som ställts upp som en utställning på Bollnästravets restaurang, Örjan kommer att ta hand om själva invigningen. Sedan är det dags ...
Då kommer dom på bred front, Maharajah, Nu Pagadi, Sahara Dynamite, Dig for Dollars, Access Tooma, Amour Ami för att nämna några som behagar förgylla vår tillvaro denna tisdagskväll, oj, vad det skall bli skoj att se alla dessa fina hästar =)

Inga kommentarer: