söndag 17 oktober 2010

Man är ju en riktig kratta

Så här såg det ut framför vår dörr innan helgen, och det förstår ni ju själva att så kan man ju inte ha det. Så vad helgen skulle ägnas åt var ju ganska klart, med hjälp av den kära modern så har vi krattat ställt undan cyklar, blomkrukor, trädgårdsredskap och annat. Det har varit ett strålande väder vilket gjort att arbetet varit trevligt, det underlättar ju när solen lyser över oss.














Lördagskvällen ägnades åt samkväm med Åse, Tomas och Emil. Vi började i bastun och fortsatte sedan kvällen vid middagsbordet. Vi hade en väldigt trevlig kväll som för min del slutade rätt tidigt på morgonen i en ivrig diskussion med min syster som gästade modern.

Även flickorna njuter av de vackra höstdagarna även om hagen är vit och knastrig de första timmarna, de passar på att få i sig de sista gröna stråna i hagen innan det vita vintertäcket lägger sig stilla och tyst över hagarna. De är glada och busiga och leker i hagen om dagarna, det är härligt att se.

Nu börjar denna njutningsfyllda helg närma sig slutet och imorgon bitti så sätter väckarklockan igång och det är bara att stiga upp och starta en ny arbetsvecka.

Inga kommentarer: