lördag 23 oktober 2010

Anders Kilströms minne

På torsdagskvällen var det dags för Anders Kilströms minne, och för er som inte är riktigt säkra så är det min och Örjans farfar, ja inte bara vår utan alla kusiners såklart. Det är honom vi har att tacka för våra travliv, och vad vore vårt liv utan hästar? Tyvärr fick inte Örjan ta emot priset och inte heller Oh Yeah och Peter, det gick istället till Thomas Lönn och ägaren Torkel Strand. Det var roligt, för att när jag lärde känna Thomas Lönn för rätt många år sedan så höll han till hos Torkel Strand, i synnerhet med en häst vid namn Jarramas och senare Granit Bunter som även var hos Ivar i träning och därmed tillbringade somrarna i Sunnerstaholm, Bollnäs.

Annars tar vi steg för steg emot vintern, nu är det färdigkrattat och vinterdäcken sitter där dom ska, nu är det bara hö, som kommer en laddning imorgon och sedan fönsterputsning, känns bra =). Sen är det bara att njuta av bandy, glögg och lugna helger, ja, om vi bortser från renoveringen på övervåningen.

2 kommentarer:

Admin sa...

Putsa fönster nu? Är det inte för kallt?

Ha det så bra därhemma och lycka till med renoveringsarbetett. Vi har (äntligen) lagt av med renoveringen för i år!

Kram

Åsa sa...

Vi får hoppas att vi får några soliga dagar till. Lyllo er som tagit paus i renoveringen för i år, jag hoppas vi snart får göra detsamma.