tisdag 6 april 2010

Vårsnö är bättre än fåragö

Som på svenska betyder att vårsnö är bättre för jorden än fårgödsel, men skall jag vara ärlig så känns det som något man säger för att trösta sig när det snöar om våren. Snöade gjorde det här hos oss igår.
Nåja, nu är det en ny dag och snön som föll igår är strax ett minne blott. Men det är trots allt så att vårtecknen vinner över vintern som försöker bita sig kvar. Sädesärlan har kommit tillbaka till oss. Och på travbanorna kommer dom en efter en, stjärnorna efter sina vinterförberedelser. I helgen såg vi Nu Pagadi, och Erik vår vän skådade honom på nära håll och delade med sig av vad han såg. Vill ni se mer av Eriks bilder och läsa lite om travminnen han har så besök honom här på Travmuseets hemsida.
Den här killen tillhör det unga gardet och kan tillskrivas epitetet "blivande stjärnhäst" men en annan kille som redan bevisat allt som går fick även han sola sig på Romme, kul att se honom i så fin form. Helena Jonsson, vår eminenta skidslyttestjärna (jo, jag vet att hon misslyckades i OS) fick den stora äran att åka med

Inga kommentarer: