lördag 13 februari 2010

Lyckade förhandlingar avslutades idag på förmiddagen

Yes, det lyckades. Idag tidig förmiddag avslutades förhandlingarna mellan kropp och själ, de två enades om att alla bör få sitt. Därför gav kroppen vika för själen som också bör få sitt för att vara en trevlig sambo i samma kropp, så nu är allt frid och fröjd. Det enda som kan vara lite nedslående är att för tjugo år sedan så hade det inte funnits ett uns av tvekan i en sån här situation, men ännu så länge så finns det kvar någonstans inne i kroppen, det är bara lite svårare (alternativt tar längre tid) att locka fram. Man är väl som en gammal travhäst, bekvämare med åren och kräver "sin" resa.


Vi är just hemkomna från "kick-off" träffen för vår häst, Oh Yeah, som visade sig vara en mycket trevlig bekantskap, mycket för kel och "gull". Döm om min förvåning när jag kom in på Bollnäs travet och såg att där var ca:500 personer, för att se "sin"häst gå provlopp och äta hamburgare.

Vår häst genomförde ett bra provlopp, gick hela vägen i ledning och så bra ut. Sedan kom han över till publiksidan för att hälsa på sina ägare och äta lite morötter. Och jag tror att han fann mötet med sina ägare relativt trevligt, morötter, klappar och många människor det verkade vara hans melodi, kanske han är den som skall axla manteln efter Järvsöfaks och åka runt och träffa folk och göra reklam för travsporten =).

Fler bilder kommer såsmåningom.

1 kommentar:

Admin sa...

Va skönt att du mår bättre... blev lire orolig där! Njut av ölen i solen!
Kram!