söndag 27 december 2009

Rast och vila mellan helgdagarna

Nu är en av årets stora helger avklarad men om några dagar kommer nästa. Egentligen är det ganska konstigt tycker jag, många umgås inte så mycket med sin släkt under ett års tid, sen skall man liksom umgås med allihopa under några dagar, sen går det ett år till nästa gång igen. Man kan ju undra om det inte vore bättre att umgås lite oftare och kanske inte så intensivt. Jag tycker mycket om julen och allt som hör till, förutom all köphysteri som utbryter, det är väl ändå meningen att man skall ta det lugnt och umgås med släkt och vänner, detta medan man stoppar i sig av julskinka, sill, lax, köttbullar, syltor, pastejer och sedan toppar all denna mat med ris ála malta, ostkaka, kaffe och kakor för att avsluta det hela med all julgodis som bjuds. Men i år så har det liksom gett sig själv med motionen, snöskottning kallas det =).

Årets annandagsbandy avnjöts under renliga former, med början i vår badavdelning och fortsatte sedan med liten brunch till matchen, detta i goda vänners sällskap. Tyvärr så blev inte resultatet det vi önskade oss utan snarare vad Edsbyborna önskade sig, nåja, vi tar dom nästa gång. Vårt lag spelar bra men får liksom inte in bollen bakom målvakten, och till syvende och sist så är det ju det som räknas.

Fiffan får avvakta lite med sitt besök på travbanan då hennes sår på bakbenet inte klarar av gamascherna riktigt ännu, vi får se i slutet av veckan eller kanske nästa år.

1 kommentar:

Brita sa...

Varma God Fortsättnings-kramar från Svärdsjö. Jag har firat jul i Huddinge och är just hemkommen.