tisdag 29 december 2009

Promenad istället för hästträning

Det verkar inte som om det skall bli någon riktig ordning med Fiffan i första taget, nu har hon fått utslag på kroppen på vänster bak strax nedanför korset men vad värre är så har hon även fullt av fula utslag vid bukgjorden på vänster sida. Det verkar inte bättre än att vi snällt får vänta till de läkt, den troliga orsaken till detta är tydligen stress och täta foderbyten. Nåja om man skall ta fram det positiva så är det väl att det är ju en fördel om sånt här kommer i samband med stark kyla.

Det fick bli en liten promenad i vinterkölden i stället.














Man kan utan att ljuga säga att sjön ligger spegelblank.

Vi tog en sväng till vår kära badplats "Kolbotten" men just idag så kändes inte någon större längtan att lägga sig ned på bryggan i solen, den är liksom täckt av en hel del snö för dagen. När vi gick hem passerade vi ett gäng fåglar som just höll på att smörja kråset med hjälp av sommarens skörd av björkfrön.

3 kommentarer:

Mija sa...

Strålande vackert, det biter i kinden men så skönt med en promis ändå :-)

AK sa...

O så fina kort.
Hittade din blogg av en slump, Kul! den är ju jättefin!
Tack för det fina julkortet!
Gott Nytt År önskar vi i Röste!
Håller tummarna att Fiffan blir bra snart!
Kram AK

Åsa sa...

Mija: Ja, det kan inte hjälpas, man vill gärna ha lite luft trots kylan, att man dessutom får vistas i så vacker omgivning ger väl en viss energi det med, å då har vi inte ens berört fikat när man kommer hom.

AK: Å så skoj att få en ny vän, som dessutom bor så nära, Fiffan blir nog bra så småningom, för beror det på stress och täta foderbyten så är det över nu. Gott Nytt År på er i Röste från oss i Sunnersta!