onsdag 26 augusti 2009

Hektisk vecka

En ny vecka börjar lida mot sitt slut. Vi har fått in alla elever både gamla som nya, vi delar ut kläder, böcker, material och allt som skall vara för att allt skall fungera. Det är alltid lite rörigt så här i terminsstarten. Men vi har kommit en bra bit på väg.

Dessvärre så måste min kära häst stå över en motionsrunda på grund av några utslag där bukgjorden skall sitta samt väntan på hovslagare. Jag har ju inte kört henne på cirka tio månader under vintern utan att jag mått särskilt dåligt över det, men nu när hon tvingas stå över ett jobb så känns det fruktansvärt tråkigt. Det är konstigt vad man kan ändra sig. Dessutom skall vi åka till Sundsvall i helgen för att se på Sundsvall Open Trot så då blir det ingen körning då heller, men det är väl bara att bita i det sura äpplet och komma igen men nya krafter till veckan.

Det skall bli roligt att åka till Sundsvall och bo på hotell, äta hotellfrukost, ha sovmorgon och inte minst träffa en massa traventusiaster och titta på alla fina hästar.

Inga kommentarer: