måndag 11 maj 2009

Vackra Jämtland

Nu sitter jag här nyss hemkommen från en tur i ett oändligt vackert , men blåsigt Jämtland. Jag har idag tillsammans med Christer vår syo-konsulent varit till Östersund för att hälsa på mina kära kontaktelever samt skriva in dessa på arbetsförmedlingen.
Vår lilla turné började i BrunfloSörbygården, där vi har en elev,ett ställe med islandshästar, bed & breakfast, grillstuga, konferensanläggning och en del annat smått och gott. Sörbygården ligger bedövande vackert i sluttningen ned mot Storsjön, gå in på deras hemsida och se.
Nästa anhalt var hos Östersunds egen goa glada komettränare Malin Löfgren , som har en väldigt lovande häst i rixsallsvenskan, besök gärna hennes hemsida och kolla hur det går,där vår nästa elev på listan befinner sig, där hade stallkatten nedkommit med kattungar under natten. På stallbacken träffade vi även Jan-Ivan Eriksson som bor inne på Östersunds stallbacke och är Malins stallgranne.
Den sista eleven träffade vi på HSB där han arbetar som fastighetsskötare, vilket han stortrivs med. Efter det var det dags för lunch och senare ett besök på arbetsförmedlingen. Resan har gått jätte bra och Jämtland och Östersund är allt bra vackert.

1 kommentar:

Brita sa...

Det låter som en bra tur. Härligt att få följa dig.
Kram från Brita