söndag 17 augusti 2008

Martin , Ernst, var är ni ???

Sitter vid datorn nyduschad och färdigarbetad för dagen och funderar i mitt stilla sinne över framtiden och vårt nya boende. Vi har just börjat att riva, det känns som vi skrapat lite på ytan. Samtidigt är det oerhört roligt att se vad man hittar därunder, kan det vara en fin timmervägg som man kanske kan spara, öppningar som varit igenspikade dyker upp.











Men det går ganska bra, nu skall vi bara ge oss i kast med golv och tak. Golven kommer att förses med golvvärme eftersom vi idag har direktverkande el men kommer att ha jordvärme i framtiden, det är dessutom en hel del att räta upp i huset. Detta vi river nu är bara det första i en del av fyra. Det kommer att ta bra lång tid innan det hela är klart, men etappmålen kommer vi till ett efter ett.

Men utan tvekan hade vi kunnat sysselsätta både Martin och Ernst med en hel del arbete, jag tror nog att det räckt till alla medverkande i deras program. Och det hade definitivt inte alls varit tokigt att satt sig ned vid ett dukat bord där Ernst lagat en delikat middag.

2 kommentarer:

Admin sa...

Men va härligt det ser ut, och jag se i mitt inre va fint det kommer bli - även utan Ernst och Martin! kram

Åsa sa...

Tänk dig framför en brasa i kakelugnen och något gott att dricka samt någon att dryfta livet med. Det måste provas =)