söndag 24 augusti 2008

Det är mycket nu

Vi åkte som sagt var iväg med arbetslaget på jobbet på "hemlig resa" anordnad av vår rektor, dessvärre för hans del, så är han hädanefter ansvarig för liknande saker. Förutom att vi erbjöds så oerhört god mat och detta i mer än generösa mängder så tvingades vi att stå ut med denna vidunderliga utsikt under intagandet av dessa underbara måltider. Hur i hela världen skulle man då kunna bli ens det minsta lilla kinkig. Vi hade två mycket givande dagar där vi lade upp taktiken inför det kommande läsåret och pratade ihop oss samt hade mycket trevligt.

På hemmaplan så är allt annat ganska lugnt, vi kör häst och river hus, det vi nu orkar. Men dessvärre så är vi inte unga raska tjugoåringar länge så vi behöver även vår beskärda del av vila under de vilodagar vi har. Tråkigt nog, för nog hade det varit härligt att vara ung och i princip outtröttlig. Men å andra sidan så hinner vi ju planera det hela under tiden =).

Nu har hösten kommit till oss med alla sina gåvor i form av bär och annat (kräftor, surströmming och andra godsaker), det är nu full sjå att hinna med alla fester och njutbara stunder. Men vi gör ett tappert försök.

Inga kommentarer: