måndag 28 mars 2011

Skojig återträff

Men vad vi hade roligt på vår återträff i helgen. Dagen började med fika och rundvandring på skolan, lite filmvisning och en massa prat. Sedan bar det av till Orfa där kvällens kalas skulle gå av stapeln. Jag, Geta, Ami och Carina tog plats i vårt nattkvarter som bestod av ett litet rum med två våningssängar, efter att lyckats bädda, vilket inte är fullt så enkelt när man inte riktigt får plats, så blev det en stund i sällskapsrummet tillsammans med fler före detta elever och ytterligare prat och skratt.


Bastu och dusch blev nästa punkt på programmet innan vi återigen gick till sällskapsrummet. Minnen och anekdoter från vår skoltid ventilerades undr muntra former, foton togs fram och begrundades. Jag kan avslöja att permanentat hår med lugg var under vår skoltid en mycket gångbar frisyr.

Sedan fick vi trerätters middag innan det blev dans och mer prat, och roligt det måste vi verkligen haft för sängen den landade vi inte i förrän på småtimmarna. Vi snarkade ikapp några timmar innan det var dags för frukost och mera, ja prat förstås, en del hade inte mycket röst kvar så här efter ett intensivt dygn med mycket användning av språklådan.


Om fem år är det dags igen och jag kommer att vara där, var så säkra.

2 kommentarer:

Mija sa...

Ha Ha det ser lite 80-talet ut :-)

Åsa sa...

Det är så sant, vi gick ut -80, och detta är vår skolresa. En observant kvinna du =)