fredag 25 mars 2011

Lång vecka

Finalen i Uppsala blev ju sådär, Bollnäs fick ett "vinnarmål" bortdömt och Sandviken petade in bollen i sudden. Offside eller inte, men domaren dömer. Vi får hoppas att det finns en möjlighet för domarna att kolla sina domslut via kamera eller nåt vid nästa års final, där vi naturligtvis kommer att vara.Men, men, det är bara att komma igen, men lider otroligt med killarna =(. Men Bollnäs har fått en ny kändis, en omåttligt ledsen flicka, vid namn Emma, se vilket bandyhjärta hon har. http://www.youtube.com/watch?v=TgPxRKb9XwE

I tisdags var det premiär på Bollnäs travet, många bra lopp och en mycket trevlig kväll. Vi hade ju även starthäst, kvällen till ära. Championstallets Vernon Ås som kom in på en fin fjärdeplacering. Annars var kvällens behållning den omåttligt snygge Caballion.

Imorgon mina vänner så bär det av på stort kalas. Då har vi återträff vi som gick på Nytorps lantbruksskola för trettio!!! år sedan. Oj, vad det skall bli kul. Mat, umgänge, musik och allt som hör en stor fest till, sen så skall vi sova över, det känns nästan lite busigt ;-)))

3 kommentarer:

Brita sa...

Vi tittade på fibalen. Klart att Bollnäs skulle ha vunnit på det målet. JAg har också kollat den otröstliga flickan. Vilken supporter!!!
Vi laddar för vår! Ha det så bra.

Admin sa...

Ha så jättekul på återföreningsträffen. Snart kan vi ha jättekul på egen återföreningsträff! Kram!

Åsa sa...

Den här helgen blev till slut mycket bättre än den förra, och ännu bättre blir det framöver med sol och kära vänner som jag inte träffat på länge. =)