måndag 17 november 2008

Vardag igen, efter en härlig helg.

Någon att krypa intill när man vill ha det lite mysigt, varför nöja sig med en enda, nej sa katterna vi ligger i en hög alla tre. Mormor, moder och så den lille son/sonen som vill ha en central roll här i livet och då gäller det inte bara på fotografier. En hög med katter är vad vi brukar hitta här hemma.

I övrigt är vi tillbaka i vardagslivet efter en sportig helg. Lördagen tillbringade vi i Gävle och såg Brynäs ta hem poäng. Förutom hockeyn så ingick ett trevligt restaurangbesök med god mat och trevligt sällskap, mycket trevligt. Söndagen gick även den i skridskosportens tecken men då med böjda klubbor, bandy, även i denna match bärgades poäng. Bollnäs tog en välbehövlig sådan. Denna gång ingick dock inget restaurangbesök utan vi fick stå för maten själva, men vi fick en skön stund i bastun som nu snart står klar för invigning.

Om ni undrar varför det inte står något om starter för vår fyrbenta prinsessa Fiffan så beror det på att vi för dagen ägnar oss åt "vinterträning". Detta beror inte på att hon haft en lång och hård säsong utan helt enkelt på att hennes tränare är en sann amatör och har sin springare för sitt höga nöjes skull, Fiffan är dessutom begåvad med en hästägare (läs undertecknad) som inte propsar på täta starter och höga inkomster. Jag fullkomligt äääälskar att träna häst under vintern sittandes i en rockard med en filt över benen när snön ligger vit över landskapet, däremot så är jag inte fullt lika förtjust i hårda banor och halkiga vintervägar med en hästtransport på kroken. Ja, ja, jag vet att det är lättare att komma med i loppen och att det är lättare att tjäna en slant, men vad gör väl det, vi kommer igen med vårsolen.

Imorgon är det dock dags att gå på trav igen, Bollnäs kör sin säsongsavslutning. Champion på Bollnäs i år blir Tomas Pettersson. Grattis till en ung och ambitiös travtränare som även har stått ut med Fiffan ett antal gånger.

1 kommentar:

Anonym sa...

Håller fullt o fast med dig, att sitta o mysa (frysa) bakom sin duktiga springare en vacker vinterdag är helt otroligt!
Och du är nog kanske lite inblandad i våra 21 år tillsammans! Och vi har haft många roliga stunder, & hoppas på fler.