torsdag 6 november 2008

Härliga Herman

Äntligen har jag haft den stora äran att träffa Beates valp Herman. På travet i tisdags kväll hade jag den stora äran att vara "barnvakt" åt Herman medan Beate selade Malin (Torinos Mali). Herman var en otroligt trevlig bekantskap, mycket glad och yster. Vi hade en väldigt trevlig stund, fylld av möten med människor och andra hundar. Vill man söka kontakt med andra människor så är en valp ett otroligt hjälpmedel, och trevligt dessutom.














Om ni tycker att bilderna är otroligt lika så är det så sant, för det var sannerligen ingen lätt uppgift att knäppa kort på Herman, man kan säga att sitta stilla inte är hans starkaste sida. Vilken ras han är, han är en Welsh springer spaniel.


Helgen som var hade vi främmande av vår jättesnälla granne och hans traktor som var så snäll och hjälpte oss att trycka ner hörnstrolparna i hagen. Vi fixade då färdigt ena hagen så får vi ta itu med den sista i helgen, sedan kan vi sova lugnt i vinter när frosten kommer, tack Roger. Annars börjar vi närma oss vinterlugnet när sakerna är fix och färdiga inför säsongen. Fiffan skall få sig ett par riktiga vinterskor i helgen så vi klarar oss ifall det kommer mer snö (hoppas). Det känns som vi ligger rätt bra till i tidsschemat, för en gångs skull. Fast det är klart, då har vi inte räknat mina studier.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken raring Herrman ser ut att vara, kommer ihåg föör läänge sedan när "vissa" kollade i hund böcker ( Hos Skoog )o ville ha olika raser, då var våra favvis Welsh springel spaniel, nu har nog hon fått för sina synder... Hi Hi Hi Hälsa Beate o vovven!

Ska inte du skaffa hund igen?

Admin sa...

Sicken sötnos! Vår Jack ligger inne ikväll, det har skjutits fyrverkerier och han gillar INTE när det smäller stackarn. Broder Mike verkar inte ens höra det.

Åsa sa...

Plogflickan: Vissa lär sig aldrig och vill bara inte ha lugn och ro. Jo, jag skall skaffa hund, jag ska skaffa en pekinges när jag blir pensionär :)

Malee: Stackars Jack, svärfars gamla jakthund var också skotträdd, ja, det är sant, inte så kul för en jakthund.