måndag 30 juni 2008

En ganska våt helg

Väl hemkommen från Stockholm så var det dags att göra lite nytta igen. Fredagen tillbringades på Bollnästravet som denna dag stod för "Dagens rätt". Vi som delar stall på travbanan hade bestämt att vi skulle träffas och måla utbyggnaden på stallet på fredag kväll. Klockan sex träffades vi och satte igång, hela utbyggnaden har vi Peter (Eriksson) och Katarina att tacka för, Bebban var färgansvarig och Krille (Jakobsson) och Bigge stod för maten, Beate, Peter och Pia, Ronny och Helene, Iris och mamma ingick också i arbetsstyrkan. Sen så livades det hela upp av några deltagare av yngre modell i olika åldrar.
Vi lyckades få på grundfärg överallt där vi ville ha den, och även på en del andra ställen som kinder, hår, kläder, men så ska det vara när man målar. Som tur var så hann vi alltså få på grundfärgen innan himlen öppnade sig. Men när regnet startade så serverade Krille en underbart god middag i form av grillat kött, potatissallad, sallad, bröd och dryck. Tänk att man kan ha så trevligt trots att man arbetar och att regnet öser ner, för en väldigt trevlig kväll hade vi.
På lördagen var det dags för Fiffan att ta sig an rakbanan, även denna stund på travbanan bjöd på ett ösregn som heter duga, men vädret råder man inte över utan det är bara att acceptera.
Inte är jag gjort av socker, och inte är jag gjord av salt.
Å smälter jag lite så inte smälter jag allt.
Nåja, inget ont som inte har något gott med sig, vi kunde göra en kojdag av lördagseftermiddagen där vi gladdes med Örjan som hade en lyckad dag på Bergsåker.

1 kommentar:

ännu en glad ryttare sa...

Det låter skitmysigt, trots allt!
Kram Boel