söndag 23 januari 2011

Sköna söndag

Oj en sån härlig dag, vaknade i skaplig tid, fixade stallet och tog en tur på motionscykeln. Efter det var jag redo för en dusch och sedan en tur på Karlssons där jag inhandlade en skolväska, en lampskärm (nu finns inte den trasiga längre) och sist men inte minst en stekpanna, modell mindre. Det har liksom inte tillkommit någon efter vårt nya kök med induktionshäll, vilket innebär att det har varit onödigt bökigt att steka ägg eller göra en omelett och liknande, då vår stekpanna varit modell megastor. Men nu får det nog bli en omelett till veckan =).

Denna shoppingtur gjordes i sällskap med kusin Eva, vi åkte vidare till Mobackes där vi köpte vårblommor, lyckliga Lotta och engelsk pelargon, för att liva upp tillvaron. Det hela avslutades med en brunch på Lilla K, har ni chansen och är hungriga så prova detta. Det var många oemotståndliga rätter på bordet, begreppet hotellfrukost bleknade vid detta dignande buffebord. Oj vad mätt jag blev, dessutom bjöd kära sambon på detta då han innehade ett presentkort på Lilla K.

Nu är jag tillbaka i hemmets lugna vrå där en del hushållsarbete väntar, men det ackompanjeras av en del skidåkning på televisionen där många nationella intressen väntar. Sedan kommer det bandy och trav, oj, oj, oj, vilka fullspäckade dagar det blir.

Hästarna får vara i lugn och ro i hagen då en sko flugit sin kos, och jag lovar, det är inte ens någon ide att försöka sig på att snöplumsa runt och leta en tappsko för dagen. Däremot har Alice (katten) bråda dagar i sin jakt på en partner, hon springer oförtrutet omkring och jamar hjärtskärande. Må vi hoppas hon lyckas snart.

Inga kommentarer: