måndag 28 april 2008

På fredag blir Fiffin en dalahäst.

Det ni ser på bilden är Cizzi Run K. som skall åka till Rättvik och deltaga i totalisatorlopp på Rättviks travbana på fredag kväll. Hon skall åka tretton mil i transporten hennes längsta resa hittills har varit två mil, man hon har mognat och blivit en klok och förståndig häst och med en höpåse som sällskap så skall det nog ordna sig.

Naglar skall tuggas, drömmar skall drömmas, selar skall smörjas, grejor skall packas. Ja, det är mycket att stå i fram till fredag. Sanning och säga så är starthästar bra för figuren, man äter lite mindre och vandrar planlöst omkring i högre grad, nervositet är bra mot en allför generös figur. Man kanske skulle skaffa några till starthästar inför "Beach 2008", men jag antar att det är försent och att det blir för stort hål i plånboken.

3 kommentarer:

Admin sa...

Jag håller tummarna på fredag. Då är vi hemma i Bollnäs! Har du tid att ses nåt i helgen? Mer för fika än sena äventyr ;-) Kram!

Åsa sa...

Tack, vi kan behöva lite stöd från omvärlden. Självklart har jag tid för umgänge i helgen, inget särskilt står på agendan =) Vi hörs! Ha en bra dag i solen! Kram

Anonym sa...

Va kul!
Lycka till, ska man lägg lönen *ler*
Mvh plogfickan.blogg.se