lördag 19 april 2008

Lyckliga systrar

Liten verkade mycket lycklig över att komma hem, hon for omkring i fyrkut, hoppade och slog i yster glädje i morse när vi släppte ut henne i hagen. Det var nog lite tur att Fiffin skulle åka in och gå banjobb idag så att de två inte fick chansen att busa tillsammans.

Fiffin kändes fin i ett 1.25 jobb idag, sambon fick verkligen använda sina armmuskler. Vi provade startselen och alla nya skydd idag, både knäkappor, senskydd och gamacher och det blev inga skavsår eller att hon gick på sig utanför. Jag vet inte om det är muskler eller något annat men vi fick ändra i princip allting på selen, vi fick släppa på de flesta spännen, jag hoppas det är muskler, annars får vi kanske prova GI-metodenFiffin.

Sen när vi kom hem så släppte vi ut de två systrarna tillsammans i deras hage, då talar vi lycka och glädje. Syskonkärlek när den är som bäst, någon att ha vid sin sida, någon som kan hjälpa till att klia där man själv inte kommer åt och sist men inte minst, någon att umgås med och dela både glädje och sorg med. Att få Liten att äta verkar inte bli några problem, hon är sugen mest hela tiden och håller koll på krubban, höpåsen och hinkarna. Med andra ord, det känns bara bra när det gäller hästarna, det är snarare att man känner sig snål mot Liten som dock får ta det lite lugnt med upptrappningen av maten.

3 kommentarer:

Admin sa...

Ja dom ser nöjda ut! Kram från huvudstaden.

Åsa sa...

Flickorna är mer än nöjda. Det enda som skulle få dom ännu näjdare, och även mig, är att våren kommer igång på riktigt, och den är på gång =)

Boel sa...

Åh, jag hade missat att hästen din var sjuk. Skönt hon är hemma igen.
Ser att hon är lika gammal som min yngling: Plutten - född Diamond Wing.
Underbar ålder, underbar ras, underbara varelser, visst?
Boel