torsdag 8 december 2011

Tillbaka igen

Nu är vi tillbaka efter en suveränt trevlig tur på Ålandsbåten, oj, vad roligt man kan ha, och vad det livar upp. Enda missen var att jag utan att tänka mig för slagit in lite champagne åt födelsedagsbarnet och tagit med paketet, så får man ju inte göra, inte bra, men det löste sig. Vi utnyttjade så gott som varenda minut på resan. Tack alla underbara vänner som satte guldkant på min tillvaro =)

Sen när vi kom hem så kom tisdagen med ett litet byte, telefon och internet mot en skaplig förkylning och feber. Det var inget bra byte så om ni kan, håll er ifrån såna byten. Dock är allt tillbaka till det vanliga för dagen. Jag har bott här i över tjugofem år och aldrig varit utan telefon fram till nu då vi varit utan två gånger på en månad, tror det kommer i stim.

Igår fick vi äntligen lite snö och julkänsla, men det riktiga snöfallet skall tydligen komma imorgon, då får det bli en glöggkväll imorgon, årets första. Kattungarna har varit ut och provat snö för första gången i sitt liv idag, sådär tyckte dom, kall om tassen.

Inga kommentarer: