lördag 8 oktober 2011

Ser fram emot en skoj kväll

Vaknar till en strålande vacker höstdag. Tänker ägna denna dag åt lite trädgårdssysslor, krattning, återställning av en del utemöbler, gödsling och annat smått och gott ute i solskenet.
Veckan har varit lite si och så beroende på en höstsnuva, men jag tror (och hoppas) den gett med sig nu. Däremot så har jag i veckan haft mina första mentorssamtal med elever och föräldrar, det har varit väldigt trevligt. Eleverna verkar trivas bra i skolan, vilket naturligtvis gör att man trivs som lärare också, och om allt är bra så blir det ju lugnare för föräldrarna med, så än så länge verkar alla vara nöjda och glada.

Kvällen ikväll skall också bli lite extra, middag på restaurang, en favorit som serverar grekisk mat och som det var länge sedan vi besökte, längtar. Sedan skall vi på lokal, Tuppens, och lyssna på Sahara Hotnights, kul, kul. Det är ju inte varje vecka nu längre som man går på lokal, tidigare i livet var man på lokal tre dagar i veckan och nu är det snarare tre dagar per år, saker och ting ändras.

Och om två veckor tar jag ledigt från skolan och åker till Göteborg och går på gala och dricker champagne som är torr, kall, och gratis och detta i trevligt sällskap.

Inga kommentarer: